Saturday, August 27, 2011

Skillpadder....Og diverse....














Prøver no å få gitt bort 3 av våre skillpadder, det er av typen sumpskillpadder. Det er veldig sosiale dyr som liker å bli klødd på nakke og hals, de er veldig kontaktsøkende.

Vi hadde 3 skillpadder fra før og så skulle vi passe 3 i sommer, men så skjedde det noe som gjorde at eierene ikke kommer tilbake til spania. Så da fikk vi de skillpaddene også, men 6 skillpadder er litt for mange. Vi har jo 2 hunder og 4 katter i tillegg.





Huset vårt :)




Ellers så går no livet her i spania sin vante gang. Barna begynte på skolen den 24 august, Anita i 8 klasse og Julian i 7 klasse. Anita er på besøk hos ei venninne, de skulle visst ut å gjøre byen utrygg ;p Julian og en kompis er ute å sykler i pinjeskogen, kompisen overnatta i natt. Sommeren ble visst litt kjedelig siden alle vennene var i norge på ferie, men så har vi hatt masse besøk fra norge i sommer så de synes at sommeren gikk litt for fort alikavel.....


Fotspa :)



Vi var på miniferie i Benidorm i sommer, der gjorde vi masse artige ting. Ungene var med i paragliding etter båt. Shoppa en del, selfølgelig ble det shopping i Benidorm ;p Fotspa var en av de tingene vi måtte prøve og måtte gjenta flere dager på rad...Har funnet ut at de har fotspa her i Quesada også, så blir vel å titte innom der en del :)


No skal eg gå å fortsette med å legge bokpapir på bøkene til de håpefulle, det er en drittjobb men den må gjøres....










No comments: